Gość Wojciech Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Od paru dni za lewym uchem utrzymuje się u mnie opuchlizna. Mniej więcej na środku, opuchlizny, wyczuwalny jest mały guzek wielkości ok. 1/3 opuszka palca. Sam guzek przy dotyku nie boli ale opuchlizna już tak. Jest to dla mnie dziwne ponieważ nie doznałem żadnego mechanicznego uszkodzenia okolic ucha ani nie ma dostrzegalnych śladów ukąszenia. Przy drugim uchu nie wyczuwam podobnego guzka, który mógłby tam być gdyby to było normalne. Co to może być, czy to samo mine z czasem czy potrzebna będzie interwencja lekarza? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Najlepiej udać się do lekarza, który przyrzy się zmienionej skórze. Bez tego trudno powiedzieć czy jest to powiększony węzeł chłonny czy zapalna zmiana skórna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi