Gość niki Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Mam pytanie;dzisiaj poszłam do ubikacji i oddałam kał nic się nie działo ,po pójściu do sklepu po drodze zaczeło piec w odbycie ,i gdy przyszłam do domu poszłam się wysikać i poidcierając sie poleciała mi krew nawet sporo ;co to moglo być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 To być może krwawienie z żylaków odbytu. Proszę z tym problemem bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niki Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 mam pytanie co to jest żołądek kaskadowy bo po badaniu wyszło że taki mam i czy to trzeba leczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 żołądek kaskadowy (obrazowo wyglądało to tak jakby z balonu wyciągnąć ustami powietrze- balon się wtedy zwija w rulonik) Jeśli nie sprawia to dolegliwości nie leczy się tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niki Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 dziękuje za wypowiedzi do moich pytan i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 20 lat Janek Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Mam problem odnosnie zylakow odbytu ale po przeczytaniu innych opini musze stwierdzić iż nie mam swędoty i problemu z wypróżnieniem ale mijesca boli mnie odbyt i brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość urszula Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 ..miałam robioną kolonoskopię i co znaczy ..w inwersji żylaki odbytu??????????????? czy takie schorzenie wymaga zabiegu...żylaki nie krwawią!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi