Gość maja Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Moja siostra ma 16l za lewym uchem i węzłem chłonnym na karku wyczuła małe zgrubienie. Guzek jest twardy, o średnicy około 0.5 cm. Czy może to być coś groźnego? Do jakiego lekarza powinna się udać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Najlepiej w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem rodzinnym. Być może ten guzek to też powiększony węzeł chłonny. On po badaniu zadecyduje o dalszym postępowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość monikaj Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Witam, moje objawy przedstawiają sie nastepująco: Mam sztywny kark ktory jest ciagle napiety skora mnie ciagnie aż do potylicy. Mam wrazenie jakby te czesci ciała nie były dotlenione.Czasami sa to tak silne skórcze az dretwieje bark. Dlatego też czuje uciski na kosci. Mam mdłosci i opnizenie nastroju i ciężko mi oddychać. Dochodzi to tego chrupanie w karku, w uszach. Mam wrażenie jakbym czuła wszystkie chrzastki.Jest to nie do zniesienia. Wykryto u mnie lordoze szyjna zachowana oraz kifoze piersiową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość monikaj Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Witam, moje objawy przedstawiają sie nastepująco: Mam sztywny kark ktory jest ciagle napiety skora mnie ciagnie aż do potylicy. Mam wrazenie jakby te czesci ciała nie były dotlenione.Czasami sa to tak silne skórcze az dretwieje bark. Dlatego też czuje uciski na kosci. Mam mdłosci i opnizenie nastroju i ciężko mi oddychać. Dochodzi to tego chrupanie w karku, w uszach. Mam wrażenie jakbym czuła wszystkie chrzastki.Jest to nie do zniesienia. Wykryto u mnie lordoze szyjna zachowana oraz kifoze piersiową. Proszę o pomoc! Jestem załamana objawami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maria Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 od jakiegos czasu mammaly guzik na szyi po lewej stronie czasami mnie trocze boli jest blisko pod uchem mialam infekcie zeba kturego usunelam bylam u lekarza i przyimowalam antybiotyk i lekarz powiedzial ze to powinno zniknoc ale niestety to mi zostalo i nadal mam twardy guzik jaka moze byc przyczyna to mnie dokucza .Prosze o pomoc jestem zalamana co to moze byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi