Gość Krystian Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Otóż w miejscu gdzie naciąga się skórkę na prąciu, z tyłu żołędzia zaobserwowałem 2 małe guzki, jeden z nich towarzyszy mi już od 5 lat i czasem daje o sobie znać poprzez mały ból (głównie podczas erekcji) Co mam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Na pewno warto udać się do urologa. Bez badania trudno powiedzieć jaki charakter mają guzki, w związku z tym jaka jest ich przyczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa i napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi