Gość Mateusz Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Dzień dobry. Jakoś przed tygodniem, po masturbacji, wystąpiła u mnie opuchlizna w górnej części penisa, zaraz poniżej żołędzi na 3/4 obwodu penisa. Czytając inne wpisy, kupiłem natychmiast Lioton 1000, który stosuję od tygodnia i opuchlizna ładnie zeszła, jednak na wysokości żyły grzbietowej przy żołędzi został dziwny, jasny i twardy punkt wielkości 1x1 mm, który nie pomniejsza się. Wygląda to jak ziarnko ryżu umieszczone pod skórą w tym miejscu, które jest bardzo wyczuwalne pod palcem. Czy to coś poważnego? Nie mam problemów z oddawaniem moczu oraz potencją. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 To znów ja. Pomyślałem, że warto dodać to, co przekazał urolog, czyli wszystko zagoiło się prawidłowo (po 3 tygodniach), a twardy punkt na wysokości żyły grzbietowej nie jest groźny i powinien zniknąć w ciągu 2-3 miesięcy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwian Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Ja na twoim miejscu od razu umówiłbym się do Urologa. Dam Ci namiar nawet na swojego: profesor Letkiewicz, przyjmuje w Urogen. Takie guzki to mogą oznaczać dosłownie wszystkie, dlatego nie ma co zwlekać tylko trzeba lecieć do specjalisty i robić badania. Im wcześniej odkryjesz co to jest, tym większa szansa na powodzenie leczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi