Gość Barbara Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Tydzień temu miałam usuwany wyrostek robaczkowy po zgorzelinowym zapaleniu. W sobotę wyszłam do domu, dostałam wszelkie instrukcje odnośnie diety. W czwartek mam wizytę kontrolną, ale trochę się martwię. Mam obrzęk brzucha po jego prawej stronie oraz ból przy lekkim nacisku jelit w okolicy rany. Dziś udało mi się wypróżnić, ale ból nie mija. To już tydzień, a ja wciąż mam duże problemy, chociażby z wstawaniem. Cy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Często dolegliowści po takim zabiegu utrzymują się nawet 2-3 tygodnie. Trudno mi określić co obecnie się dzieje bez badania. Radzę w przypadku wątpliwości udać się na kontrolę do Poradni Chirurgicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi