Gość Marta Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Czy uderzenie zimnych wręcz lodowatych uderzeń mogą być przyczyną rozwoju niedoczynności lub nadczynności tarczycy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Raczej może to świadczyć o niedoczynności tarczycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Linka Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 no właśnie, też mam uderzenia zimna, jakiś czas temu miałam badaną tarczycę i wszystko ok (miałam tylko podejrzenie niedoczynności). dodam, że ciągle czuję się zmęczona... :( co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi