Gość xXx Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Witam mam pytanie ponieważ ostatnimi czasy zwróciłem uwagę na mojego guza w okolicy penisa.jest on dość duży jak na moje oko i znajduje się zaraz jak kończy się pachwina w okolicach owłosienia łonowego. Przy napięciu mięśni brzucha staje się on jeszcze większy. przy siedzeniu bądź też chodzeniu lewa strona jest zauważalnie wyższa od prawej. Czy ktoś ma jakiekolwiek pojęcie co to może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 To może być prawdopodobnie przepuklina pachwinowa lub powiększony węzeł chłonny. Radzę w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 a jak to jest kiedy ktoś ma takie coś od dłuższego czasu i nic się nie dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Przepuklina wolna czasem może nie dawać we wczesnym stadium żadnych dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi