Gość Alfredo55 Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Witam. Dzisiaj podczas golenia brody (nosiłem dłuższą) zahaczyłem golarką o coś twardego, następnie puściła się krew z ropą. Od razu założyłem rękawiczki i zdezynfekowałem miejsce spirytusem rektyfikowanym, następnie próbowałem nadal to wyciskać jednak bez skutku. W tym momencie jest to twarde nie poruszające się. Boli, a szczęce z tej strony towarzyszy jakby lekkie odrętwienie. Czułem już jakiś tydzień temu coś w tym stylu, ale nawet nie pomyślałem, żeby tam pomacać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość covid 19 Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Psycholu to zapalenie mesza włosowego tak zwany pryszcz radzę iść na kwarantanne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi