Gość Ola Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Jestem 3 dni po operacji na przepukline pachwinowa,za 3 dni sciagaja mi szwy, niewiem ile mam szwow ale pod opatrunkiem mam opuchniete i niemam tam czucia. czy to normalne? i czy po sciagnieciu szwów nie bede czuła bólu jak sie bede smiała lub napinała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Z reguły po takim zabiegu odczuwa się zaburzenia czucia oraz występuje niewielki obrzęk rany pooperacyjnej. 3 doba po zabiegu to bardzo wczesny okres. Ściąganie szwów nie powoduje bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Bardzo bardzo dziekuje z a odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi