Gość Angela Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Około 6 lat temu miałam operacie górnej części kręgosłupa (między łopatkami) około rok później (dokładnie nie pamiętam) zaczęły się częste bule głowy kręgosłupa oraz wymioty. bul jest silny częsty nieraz trwa 3-4 dni nie pomagają żadne leki. 2 razy byłam w szpitalu dali mi środki przeciw bólowe które na krotko pomogły (około tygodnia) potem bul powracał. lekarze stwierdzili że taka moja natura. przed operacjom nic mi nie było. teraz mam 20 lat i przez ten bul nie mogę normalnie funkcjonować. proszę o szybkom odpowiedź i mam nadzieje że da się coś z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Z jakiego powodu została wykonana operacja? Najlepiej wykonać MR głowy i kręgosłupa, jeśli jest taka możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi