Gość Szajba Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Mój 2-letni syn od dwuch dni ma spuchniętego penisa, który boli go przy dotykaniu. Ma nabrzmiały i zaczerwieniony napletek. Wiem, że u dorosłych mężczyzn może to być spowodowane kłopotami z ciśnieniem lub z nerkami, ale nie wiem jak to się tyczy dzieci. Mieszkam w małej wiosce w Szkocji, gdzie lekarze z regóły przepisuja Paracetamol na wszystkie dolegliwości i nie wiem, czy mam z synem jechać do szpitala, czy mogę z tym poradzić sobie sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 To być może jakiś stan zapalny. Radzę jednak skonsultować się z lekarzem bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gosc Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 u mojego syna było to zapalenie żołądzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gosia Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Moj 2letni syn ma to samo i wczoraj zrobiły mu sie dodatkowo pod siusiakiem i na jajkach pęcherze jestem przerażona ponieważ jestem w Irlandii i ciezko znajsc dobrego lekarza dostal masc Canesten moze cos pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi