Gość wystraszona Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Jeśli ktoś może przetłumaczyć będę wdzięczna, znalażlam podobne wyniki ale nie dokładnie takie same. 1. Adenoma tubulare cum dysplasia gradus minoria. 2. Oedema et ecchymoses mucosae. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 1. Gruczolak cewkowy z dysplazją stopnia małego. 2. Obrzęk i wybroczyny krwotoczne śluzówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wystraszona Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Dziękuję bardzo i pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbyszek Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Panie doktorze, dostałem wyniki z badania hist -pat, gruczolak cewkowy, dysplazja małego stopnia, cechy zapalenia, i co dalej ma mym z tym zrobić? Wiem, że są to zmiany nowotworowe, ale gzie i do kogo mam się udać aby zacząć leczenie ? Jeżeli Pan doktor wskaże mi miejsce i czas u Siebie konsultacji to będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam bardzo serdecznie. Zbyszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi