Gość Patrycja K. Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Tydzień temu miałam wycinaną brodawkę z dołu podkolanowego lewego. Dzisiaj dostałam wynik badania: Verruca seborrhoica pigmentosa irritata cutis. Excisio completa Prosiłabym o przetłumaczenie mi tego. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Brodawka łojotokowa barwnikowa drażniącej skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elzbieta Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 dzis otrzymalam wynik z wycietego guzka z rozpoznaniem -Verruca seborhoica in statu inflammationis chronica ,pytanie co to oznacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Verruca seborhoica in statu inflammationis chronica - oznacza Brodawka łojotokowa w przewlekłym stanie zapalnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam Proszę o przetłumaczenie wyniku z góry dziękuje. Verruca seborrhoica partim pigmentosa cutis coli ad sin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zmiana brodawkowata pachwiny lewej . Dostałem odpowiedz Verruca seborroica Excisio completa. co to znaczy .Dziękuję za wyjaśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi