Gość Marek Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Mam 23 lata mam pod skórą nad pępkiem guz od urodzenia - bezbolesny również przy dotykaniu (mocno nie naciskałem). Jednak kilka razy odczuwałem coś podobnego do kłucia np: dziś poćwiczyłem to kłucie pod wieczór kilka razy się pojawiło, ale to było zaledwie kilka bardzo krótkich lekkich ukłuć przy poruszaniem mięśniami brzucha.. Może i to mało istotne, ale dokładnie w miejscu gdzie mam ten guzek na skórze (Z 1cm wyżej) mam też taki brązowy pieprzyk na szerokość z 4mm w innych miejscach nie mam. Może to w ogóle nie jest przepuklina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Trudno ocenić co to jest bez badania. Może to przepuklina, może jakiś tłuszczak. Trzeba w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Cóż. Dziękuję. Tak zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi