Gość EDYTA Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Kiedy wstałam rano z łóżka,poszłam do ubikacji by się załatwić.Podcierając pupę po zrobieniu stolca papierem toaletowym zauważyłam,że jest on cały we krwi.Była to jasna krew.Usiadłam znowu na ubikacji i podtarłam się znowu ale już krwi nie było.Wcześniej dobrze się czułam.Po 5 minutach nagle zrobiło mi się słabo,strasznie osłabłam i omdlewałam co chwilę.Mąż zawiózł mnie do szpitala,zbadano mnie,pobrano krew i mocz do analizy.Chcę nadmienić iż mieszkam za granicą.Zostałam 3 godziny na obserwacji.Lekarz zbadał mnie przez odbyt i powiedział,że krwi nie ma.Nie widziałam wyników analizy.Potem wysłał mnie do domu.Proszę o pomoc,nie wiem co mam zrobić.Teraz mam wzdęcia,parcie na jelita i ciągle mi się odbija ale nic mnie nie boli poza pełnym brzuchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Omdlenia mogły być reakcją na widok krwi, ale nie mozna wykluczyć również innych przyczyn. Jeśli chodzi o krew to może ona pochodzić ze szczeliny odbytu, którą w tym wypadku wybadał by lekarz, lub żylaków odbytu nie dostępnych badaniu palcem przez odbyt. Badaniem, które najelpiej wykonać jest kolonoskopia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi