Gość Ania Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Witam, mam torbiel pod kolanem na początku (dwa lata temu) był to ledwo wyczuwalny guzek teraz jest duży i twardy i boli codziennie gorzej. Jeździłam do ortopedy na fizykoterapię, miałam również ściągany ten *płyn* i wstrzykiwane leki sterydowe - bez efektów. od ponad roku czekam w kolejce na operację ale nie wiadomo kiedy będzie miejsce. Moje pytanie jest takie czy może się coś zrobić z tą torbielą jak tak długo czekam a chciałabym zaznaczyć, że dziś coś mi strzeliło w tym kolanie, towarzyszył temu ostry ból i teraz mam wrażenie że guz jest miększy. Kolano nadal boli a dodatkowo noga mi drętwieje, czy ona mogła pęknąć lub coś w tym rodzaju bo nie wiem co mam myśleć i gdzie szukać pomocy? Dziękuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Trudno powiedzieć, to problem raczej dla orotpedów niż chirurgów. Drętwienie może brać się stąd, że torbiel uciska na nerwy i naczynia. Warto skontaktować się z orotpedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Też mam takiego guza operację miałem łyżeczkwania po 2latach odrusł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi