Gość izabela Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Dzień dobry !! Byłam u chirurga i wykluczono przepukline zostałam skierowana do ginekologa ale się okazało że wszystko wporządku i podejrzewana endometrioza została wykluczona . USG jamy brzusznej w normie, USG ginekologiczne również w normie. A mianowicie chodzi o to że pod pępkiem mam wyczuwalny guzek (przez lekarzy też zauwarzony)który boli przy nacisku , największy ból jest tuż po okresie i promieniuje w prawą strone ku górze , tabletki przeciwbólowe nie pomagają a ból jest ciężki do zniesienia.Nie mam pojęcia do jakiego lekarza sie wybrac może poprostu do innego chirurga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Jeśli jest to zmiana położona powierzchownie to najlepiej do dermatologa. Może jest to tłuszczak lub włókniak, skoro wykluczono przepuklinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość izabela Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 zmiana jest bardziej wewnętrzna wyczuwalna pod mocniejszym naciskiem ma około 3cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Radzę w tej sytuacji skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość izabela Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Nie zdążyłam się jeszcze wybrać do lekarza narazie chce iść do internisty, bo tam sie dostane odrazu.Chciałam sie tylko zapytać czy taki lekarz powinien mnie skierować na badania markerem jeżeli moja babcia miała raka żołądka a tato raka trzustki?Zrobiłam sobie test Carnetta i wychodzi ze guz jest połozony wewnątrzotrzewnowo nie mam pojęcia co to znaczy...Czy może to być rak skoro na usg nic nie było widać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość izabela Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Byłam już ponownie u lekarza chirurga i jednak okazał sie że jest to endometrioza wielkości 4cm.Moje pytanie brzmi: które to jest stadium choroby i czy coś z tego powodu mi grozi. Termin wycięcia mam na lipiec. Z góry dziękuję za odpowiedź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi