Gość Justyna Majewska Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 16 kwietnia 2009 urodziłam przez cesarskie cięcie, po operacji miałam infekcję rany po operacyjnej, z której się sączyły płyny (nie ropa). Teraz zaczęłam wyczuwać w okolicy pępka po prawej stronie jakby guz, krwiak. Proszę o informację czy będę musiała drugi raz być operowana czy wystarczą jakieś leki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Trudno powiedzieć bez badania. Musi zbadać Panią ginekolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi