Gość agnieszka Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 W ubieglym roku w lutym moj syn 7 lat mial na posladkach ,na lydkach ,przedramieniach i policzku guzy 1,2 cm. z czasem siniejace twarde.badany byl przez dermatologa ,chematologa,chirurga.objawy ustapily.diagnoza:nieuzasadnione zmiany naczyniowe i czyrakowate.teraz pojawily sie na posladkach i na ramionach pojedyncze guzki z czasem siniejace i powiekszajace troszke sie .sa twarde chirurg wyklucza czyraki ,przed nami kompleksowe badania Mateusz nie wyglada na chorego tryska wciaz energia ,wszystko go interesuje,wiecznie biega Co mu dolega ?!........nerwowlokniaki ?...naczyniaki....prosze jesli moj opis cos przypomina o odpowiedz czekamy i znak zapytania nie daje spac spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Myślę, że po zleconych badaniach będzie można powiedzieć więcej na temat przyczyny zmian skónych. W zasadzie przez internet trudniej mówić o przyczynie, jednak mogę podpowiedzieć, żeby zwrócić szczególną uwagę na takie rzeczy jak obecność alergii, astmy, zmian w morfologi, badaniu ogólnym moczu, ostatecznie obecności przeciwciał w kierunku chorób autoimmunologicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jolapaula7@tlen.pl Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 sprawdz może to być choroba reclinghausena nerwiakowłókniowatosc moja córka 7 lat na to choruje.Pozdrawiam jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość przemek Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 witam,mam te same objawy,mam 36 lat,nie pale,pije alkohol sporadycznie,slowem prowadze zdrowy tryb zycia,siłownia,bieganie-od kilku miesiecy obserwuje pojawianie sie na kazdej rece(triceps głownie) duzej ilosci podskórnych guzów,twarde(tłuszczaki?), małe,niektóre,te starsze juz spore,lekko sine!nie bolą,ale CZUJE je,dają `znać` o sobie. az sie boje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi