Gość Marta Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Witam, ok. 8 miesięcy temu byłam u proktologa i stwierdził u mnie polip przy ujściu odbytu. Okreslił go jako *nic złośliwego* oraz dodał,że nie trzeba tego usuwać. Od ok.4 miesiecy mam wrażenie że polip nieco się powiększył i przy wypróżnianiu odczuwam swędzenie i pieczenie oraz widać lekko ślady krwi na papierze. Martwę się, że jest to coś poważnego. Prosze o radę i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Najlepiej ponownie udać się do proktologa i takiego polipa usunąć. Swędzenie, pieczenie i krew na papierze mogą sugerować pojawienie się dodatkowo żylaków odbytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Tak mogą wyglądać choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi