Gość Radi20 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Za tydzień będę przechodził operację przepukliny pachwinowej ze wszczepieniem siateczki. Jestem pracownikiem ochrony i moja praca wiąże się ze staniem na nogach przez 12 godzin dziennie. Po jakim czasie od operacji mogę powrócić do pracy i jaki czas musi minąc abym mógł zacząć współżycie?. Jeśli ma to jakiś wpływ dodam, że mam 20 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Jeśli zabieg będzie z wykorzystaniem siatki radzę przez miesiąc unikać wysiłków (zwolnienie z pracy), delikatne współżycie po około 2-3 tygodniach, powrót do pełnej sprawności w wysiłku 1-1,5 miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radi20 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 wielkie dzieki za odpowiedz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi