Gość Beata Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Witam, prosze serdecznie o porade. Od 4 tygodni zauwazylam iz przed lewym uchem zaczal pojawiac sie *guzek*. Nie ma on zadnego koloru i jest bolesny tylko jesli go dotykam. Od kilku dni zauwazylam ze z drugiej stronie ucha rosnie taki sam *guzek*. Nie wiem co to oznacza. Zaznaczam ze rok temu przebilam uszy i wciaz mam z nimi problemy gdyz dziurki wciaz krwawia i wydzielaja rope co 2-3 tygodnie. Czy to moze jakies zapalenie i ropa z powodu zlego gojenia sie przebitych usu? Co powinnam zrobic. Serdecznie dziekuje Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 W zasadzie musi zbadać Panią lekarz najlepiej rodzinny. Trudno mi powiedzieć czy te wyczuwalne zmiany to powiększone węzły chłonne, ślinianki czy zmiany skórne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi