Gość Krystyna Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Jestem po wycięciu hemoroidów już ponad trzy miesiace,ale cały czas mam czerwone rany w odbycie i z lewej strony odczówam silne kłucie przez cały czas.Mój lekarz twierdzi,że tak może być jeszcze przez jakiś czas.Biorę leki- aescin tab 3xdz po 2,czopki hemerol 1dz,maść procto-gliwenol.Przestrzegam diety,regularnie się wypróżniam.Diagnoza po zabiegu; operacja wycięcia himeroidów wewnętrznych 3go stopnia bez powikłań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 W zasadzie trzeba systematycznie stosować się do zaleceń lekarza i czekać aż zmany się wygoją. Czasami proces ten trwa dłużej i jest osobniczo zmienny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Tak mogą wyglądać choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi