Gość MartA z Krakowa Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 mam nowotwor tarczycy ,dostalam skierowanie do szpitala onkologicznego w gliwicach gdzie lekarz stwierdził że będę miala usuniętą i węzły chłonne .chciałabym sie dowiedzieć jakie są dalsze rokowania na życie po takiej operacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Rokowania w zależności od typu nowotworu tarczycy są dostępne na stronie: http://www.echirurgia.pl/tarczyca/charakterystyka_kliniczna_raka_tarczycy.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beata Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Moja tarczyca funkcjonuje w normie.Tak mi powiedział lekarz,ale mam pare guzków na tarczycy a jeden znich większy o średnicy 1 cm, miałam robioną biopsje i wyszło że niema złośliwych komórek rakowych.lekarz zalecił opserwację ,chciałam się dowiedzieć czy tych gózków nie można zlikwidować farmakologicznie bo lekarz mówi mi że niema,boje się że za jakiś czas mogą się zezłośliwić,prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi