Gość Piotrek Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Witam. Pod kością ogonową mam mały otwór z którego średnio raz w tygodniu wypływa odrobina ropy i krew. Na początku krwi było mało ale teraz jest coraz więcej. Towarzyszy temu świąd i kłucie. Domyślam się że, to przetoka ale pewności nie mam. Nie jest to zbyt uciążliwe tyle że ostatnio pojawiło się też krwawienie z odbytu. 2 dni z rzędu i koniec. Czy obie przypadłości są powiązane?Miałem 2 razy ropień okołoodbytniczy.Trochę się boję że to może być rak bo w mojej rodzinie występował dość często. Ps.Mam 30 lat o ile to ma znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Obie dolegliwości mogą mieć ze sobą związek. To faktycznie może być przetoka. Dlatego najlepiej udać się już bezpośrednio do chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Tak mogą wyglądać choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi