Gość Ewa k. Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Witam, mam 34 l. Od kilkunastu lat pojawią się u mnie bol przedniej części srodstopia. Początkowo wszyscy tłumaczyli, że to skutek uboczny skecenia stawu skokowego w gimnazjum. Bol był sporadyczny. Następnie pojawial się częściej. Teraz towarzyszy mi codziennie. Pojawią się na koniec dnia, kiedy stopy przestają się poruszać ( , np leżenia na kanapie) problemem jest dla mnie również podroz w roli pasażera, kiedy stopy kilka godzin znajdują się w tej samej pozycji-2 godz to już za długo. Nie pomagają maści rozgrzewające, chłodzące, unoszenie stopy na podwyższeniu. Wieczorem leżąc w łóżku nie mogę zasnąć z powodu bólu. Odbjakiegos czasu bol pojawią się już w drugiej stopie. Badania reumatologa ortopedy wszystko niby w normie. Rtg również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Katia Opublikowano 24 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Wybierz się do dobrego! fizjoterapeuty, wyjaśni przyczynę i poda informację o leczeniu lub koniecznej wizycie u specjalisty - np. ortopedy, osteopaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi