Gość Jola P. Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Mam pytanie,mój lekarz rodzinny zlecił wykonanie jamy brzusznej,gdyż mam bóle po prawej stronie pod żebrami!USG wykazało że pęcherzyk żółciowy z drobnym ,przyściennym skupiskiem echa wielkości 4mm,bez cienia akustycznego-polip. Mam też wykonane badanie AFP-wynik 6,27ng/ml.Czy powinnam się udać do specjalisty-,bo mój lekarz twierdzi że trzeba czekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Wynik AFP nie jest wysoki. Jeśli dolegliwości bólowe utrudniają normalne funkcjonowanie to można udac się do specjalisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jola Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Dziękuje za odpowiedz!Zapomniałam się zapytać,czy powinnam się martwić o ten polip? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi