Gość Ewa Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Mam bliznę na lewym kolanie. Nie jest ona bardzo duza ale wyglada brzydko, bowiem występuje na zgięciu. Przy całkowitym wyprostowaniu nogi tworzy sie nie ciekawa "dziura". Czy mozna sie jej jakos pozbyc? lub zatuszowac? chcialabym takze pozbyć sie tego wgłębienie, jednak nie wiem czy to możliwe. Blizna ma juz okolo półtora roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Możesz spróbować kremów z silikonem np. Veraderm. Jednak leczenie trwa nawet kilkanaście tygodni. Najlepiej udać się do dermatologa, który doradzi co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid z Poznania Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Witam. A ta blizna wyskoczyła po uderzeniu czy tak odrazu. Najlepiej to do lekarza oni tam mają sposoby. Ale to nic groźnego :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niunia Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Witam Cie . Mam na kolanie blizne po wypadku . Jest dosyc duza i nie wiem co mam z nia zrobic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi