Gość EWELINA Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Od pazdziernika ubiegłego roku mam problemy z wyprużnieniem sie.wystepuje silny ból i dość obfite krwawienie,ostatnio z bólu przy wyprużnianiu robi mi sie aż słabo.od pewnego czasu czuje ze mam granulki jakby takie pestki od winogron i to własnie przez nie mam taki silny ból.granulki te znajduja sie w odbycie i są bardzo bolące.nie potrafie tego dokładnie opisać w którym miejscu to sie znajduje ale tak jak naprzykład-sama wsadziłam w odbyt palca tak tylko kawałeczek dosłownie ok centymetra to własnie tam znajduja sie te pesteczki po lewej stronie odbytu.CO TO MOZE BYC I JAK TO LECZYĆ????PROSZĘ O POMOC,MAM 25 LAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Trudno odpowiedzieć na to pytanie bez bezpośredniego badania. Być może to żylaki odbytu lub też szczelina odbytu z drobnymi guzkami zapalnymi typu przerośniętych brodawek krypt odbytu. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem ogólnym lub też proktologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Tak mogą wyglądać choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi