Gość Gośka 32 Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Panie doktorze,po jedzeniu czesto mam zgagę,duszności ,kołatanie serca .Po obfitym posiłku tez mam kołatanie i duszności.Czuję kwas .Zawsze prowadziłam zdrowy styl życia,kocham sport a teraz przy wejścu na najmniejszy schodek sprawia mi trudnośc w oddychaniu.nie mówię juz o schylaniu się ,ból w mostku wtedy odczuwam oraz podczas leżenia na wznak.Często mam ból w mostku i kołatanie serca,POMOCY. nie mam tarczycy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Przede wszystki musi zbadać Panią lekarz. W rozpoznawaniu przepukliny rozworu przełykowego wykorzystuje się gastroskopię lub rtg klatki piersiowej z podaniem kontrastu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi