Gość iza:):) Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Mam problem dzisiaj zalwazylam ze na skutku piersi mam krostke mala bo mala ale podobna jest tak jak by odcisk przezroczysta i jak by podeszla kriwa prospostu jest czarna troszke. orosze o pomoc bardzo sie boje co to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Trudno powiedzieć czym jest ta zmiana bez badania. Najlepiej z tym problemem udać się do dermatologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martusia2801 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Hey! Ja też mam podobny problem. Krosta z czarną jakby *końcówką*. Tyle, że moja pojawiła się jakieś 2 tyg temu, a dopiero teraz zrobiła się czarna:-( Dodam jeszcze, że wygląda teraz jakby wyschła. Taki suchy zaczerniony płatek. Mam nadzieję, ze niebawem sam odpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi