Gość Michał 14 lat Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Witam mam pytanie odnośnie skrzywienia penisa. To skrzywienie wyglada tak jak rogal lub banan jest poprostu wywiniete do góry. Prosze o odpowiedz czy to jest jakas choroba lub wada wrodzona. Dodaje ze mam 14 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Prawdopodobnie taka już Twoja uroda, jeśli nie występują przy tym dolegliwości bólowe nie ma się czym martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miachał 14 lat Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Nic mnie nie boli tylko nie estetycznie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nie wal xD Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Czasem wydaje się że to skrzywienie ale to poprostu to różowe coś (zapomniałem nazwy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a adam Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 mam50 lat jak mogłem skrzywić penisa był prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peter007 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 jak nie boli to chyba taka uroda, a tak w ogole to od razu Ci mowie ze twoja kobieta bedzie w siodmym niebie :) skoro jest skierowany ku gorze to podczas stosunku bedziesz ocieral go zawsze o punkt g :D uważaj bedą krzyczeć! :D powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alda Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 hajko bo to w niektorych pozach przeszkadza i jest wrecz niemozliwe,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi