Gość kolyska Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Jestem 5 dzień po operacji przepukliny skośnej pachwinowej i chodzę lekko pochylony przy próbie całkowitego wyprostowania się odczuwam ciągnięcie. Ile trwa powrót do normalnej pozycji po operacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Trzeba się prostować mimo ciągnięcia i niewielkiego bólu. Proszę o nic się nie obawiać dolegliwości typu pociągania i bólu mogą występować nawet do dwóch tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kolyska Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Wczoraj bardzo mocno próbowałem się prostowac i bardzo mnie to boleło. Dzisiaj rano jak wstałem i wyprostowałem sie bò*l był bardzo piekący. Czy na problem z postawą ma wpływ opuchlizna ktò*ra sié jeszcze utrzymuje. Prostować sie mam mocno czy powoli i jakieś ćwiczenia stosować?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucy Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 nie przejmuj sie , ja po operacji przepukliny nie moglam sie wyprostowac przez ok 2 tygodnie, bylo lepiej, gdy kladlam sie spac bez poduszki,na plecach, bez ugietych nog w kolanach. teraz jest juz ok:) niecierpliwie czekam, gdy skoncza sie te 3 miesiace od operacji i bede mogla spowrotem, pomalutku wracac do tanca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrycja Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Hej,jestem po operacji przepukliny z prawej strony,mialam dokladnie 3czerwca czyli 2tygodnie temu.Po 3dniach zaczelam czuc wiekszy bol.Wiec poszlam do lekarza okazalo sie ze mam od srodka prawdopodobnie infekcje,dostalam na to antybiotyki ktory biore juz przez prawie 2tygodnie.jutro mi sie konczy.Ale jestem zaniepokojona poniewaz nad rana mam zgrubienie wyglada to jak gula tak jak bylo przed opercja jest ona twarda i bolesna kiedy dotykam.martwi mnie to poniewaz juz minely 2tyg.a ja za bardzo nie moge nic zrobic ani za duzo chodzic,poniewaz czuje bol i pieczenie.i tez ta strona wyglad na znieksztalcona mam duzo wglebienie w pachwinie,martwie sie ze to nie przjdzie .Czy ktos moze mi odp.na ten problem.Czy to jest normalne.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi