Gość Anna Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Witam. Ok 1,5 miesiąca temu miałam robioną laparoskopię jajników. Miałam trzy niewielkie torbiele krwotoczne (ok 3 na 4 cm. srednicy) na obydwu jajnikach oraz jajowodzie. Ból ustapił jakies 2 tygodnie po operacji na tydzień a potem powrócił. Do tej pory bardzo czesto bardzo mnie bolą jajniki, jestem osłabiona. Lekarz ginekolog na kontoli nawet mnie nie zbadał, powiedzial że nie ma prawa się tam nic dziać. Jednak ja się boję. Czy możliwe jest że cos jednak sie tam dzieje?? Bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Najlepiej wykonać badanie usg. Trudno powiedzieć czy ból związany jest z cyklem owulacyjnym czy samym zabiegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 No właśnie zauważyłam, że najbardziej boli kilka dni przed okresem, a ten dzien kiedy mam dostac okres jest nie do wytrzymania... Czyli pewnie zwiazane jest to z cyklem... Dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewelina Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Witam 14.03.2011 będę miała wycinany woreczek metodą laparoskopii, czy po operacji odczuwa się duży ból i po jakim czasie można wrócić do normalnego trybu życia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marzena Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Witam ja jestem miesiac po laparoskopi udroznieniu jajnikow I mam straszny bol w podbrzuszu czy to normalne? Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi