Gość Michal Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Witam. Mam problem zwiazany z wyproznianiem sie. Otoz od pewnego czasu po wyproznieniu odczuwam pieczenie w okolicy odbytu i musze kilka razy sie podetrzec stwierdzajac obecnosc resztek kalu na papierze. Nie boli mnie odbyt przy siadaniu ani przy chodzeniu tylko tak jakby sie pocil. Robi sie mokry. Zauwazylem przed lustrem cos w rodzaju rany lub otworu ponizej odbytu. Miejsce to nie krwawi ale szczepie po wyproznieniu. Nie mam problemow ze stolcem nie mam rozwolnienia. Prosze o pomoc czym to moze byc spowodowane i jak wyleczyc ta rane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 To może być szczelina odbytu. Radzę w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem ogólnym. Leczenie szczeliny odbytu jest długotrwałe i wymaga środków farmaceutycznych dostępnych na receptę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michal Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Witam. Dzieki za odpowiedz. Bylem kilka dni temu u chirurga i mialem takze robiona rektoskopie odbytu i nic nie stwierdzono. Nie wiem o co moze chodzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dami Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Tez tak mam i nie wiem co z tym zrobic :( Rana która nie chce sie goic prosze o pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi