Gość gralmi Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Witam Od kilku tygodni mam problem z bolem palca u lewej stopy na poczatku wygladalo to na odcisk, bolalo przy dotyku, teraz zrobil sie z tego maly *guzek* lub inne stwardnienie, nadal przy dotyku boli. Poniewaz nie potrafie tego dokladniej opisac zalaczam zdjecie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/e7bc1be72678c601.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d948f1db62f3c057.html Prosze o sugestie co to i jak z tym sobie radzic lub ewentualnie pytania doprezycujace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Musi Pani udać się z tym do chirurga. Widać, że zebrała się tam treść ropna i prawdopodobnie będzie trzeba ją usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Witam od 3 miesięcy mam guzki na palcach obu stóp. Na niektórych palcach mam aż dwa. Na prawej stopie jest ich więcej.Nie bolą przy dotyku, nie swędzą, nie pieką i są twarde. Wygląda to bardzo nieestetycznie przez co czuję dyskomfort. Byłam u dermatologa i nie wiedział co to jest. przepisał mi maść, ale nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Klaudia Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Do chirurga.. wytną Ci to.. tez to mam i czekam na zabieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olga Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 mam taki sam problem i nie wiem comam robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olga Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 jesli udala sie pani do chirurga,moze wie pani juz cos na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi