Gość Paweł Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Mam jeszcze 3 pytania 1. po czestej maturbacij boli mnie lewe jądro nie wiem czy to bezposrednio przyczyna bólu jest czesta masturbacjia. 2. nieraz zauważam i czuje w dotyku ze mam jakby grubsze i twardzsze nasieniowody od czego to moze byc. 3. mam 14 lat i moj penis ma 12 cm długości i 10,5 w obwodzie czy on jeszcze urosnie mam z tego powodu kompleksy male poniewaz widze ze moi koledzy mają wieksze i sie tego troche wstydze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Takie pogrubiałe i bolesne nasieniowody mogą świadczyć o procesie zapalnym. Jeśli rzeczywiście masz takie dolegliwości, które ciągle się utrzymują zgłoś się z tym problemem bezpośrednio do lekarza. Prącie u mężczyzn rośnie nawet do 18-20 roku życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Dziękuje bardzo za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość I. Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Stary, wyluzuj. I z 11 centymetrami można żyć. Dziewczynę trzeba wysłuchać, okazać czułość, rozgrzać pieszczotami, potem naprawdę jej nie obchodzi rozmiar. Trochę potrenujesz, zobaczysz w jakich pozycjach najlepiej dajesz radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emsyti Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 ja miewam podobne problemy lecz z prawym jadrem. Z mojej autopsji wynika że po czestej masturbacji moga wynikac takie problemy po: - szybkim uderzaniu jadrami o posladki, gdy jadra sa zwisajace ( nie przylegle) - zlemu masturbowaniu sie - niedokrwieniu jader - ( nasieniowody nie nadarzaja z produkcja plemnikow) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi