Gość Michał Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Witam, jestem 3 miesiące po zabiegu przepukliny rozworu przełyku sposobem Nissena. Przez 2 miesiące stosowałem dietę płynno-papkową, od początku czerwca wróciłem do normalnego jedzenia. Wraz z powrotem pojawiły się częste bóle żołądka, nudności,silne wzdęcia i ogólny dyskomfort w żołądku, pomimo zdrowego jedzenia. Jest to bardzo uporczywe, obiecano mi, że wrócę do normalnego życia po tym zabiegu, a efekt jest niezadowalający, czy w takim wypadku muszę wykonać kontrolną gastroskopię? Czy może zabieg został źle przeprowadzony? Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Konrad Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Hej, jestem połtorej miesiaca po fundoplikacji Toupeta, przez pierwsze 3 tyg bylo super, wszystko ustało, od około 2 tygodni właśnie mam czeste bole zoładka i tez nie wiem co jest grane:( bol jest taki tępy, moge funkcjonowafc normalnie jednak jest bardzo dokuczyliwy..ktos cos? Gastroskopie mam zrobic w 3 miesiacu po operacji..moze to wrzody tak bola albo jakas nadkwasota nie wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wścieklizna Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 A po co zabieg Jak prywatnie gratuluje głupoty Ja ma przepuklinę od młodości Pije jak cos trzeba controloc 20 i po psrawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi