Gość Arelk Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Mam 16l. wczoraj po skonczeniu cwiczen na powiekrzenie penisa, zauwazylem dosyc liczne plamki- chyba pechezyki krwi. Boje sie ze to cos powaznego niewiem czy to zejdzie samo czy musze brac jakies leki czy cos? (w instrukcji pisalo ze jesli dokladnie nie rozgrzeje sie penisa to moga wystepowac min. takie problemy. PROSZE mi powiedziec co mam robic z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Przestać wykonywać takie ćwiczenia na okres około 2 tygodni i wszystko samoistnie powinno wrócić do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi