Gość ania Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Czy każdy gruczalowlokniak jest usuwany? Wlasnie czekam na biopsje i bardzo sie denerwuje, ze po biopsji bede poddana operacji wyciecia gozkow. Prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Lepiej usunąć taką zmianę. Podejrzewam, że zostanie ona usunięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość :):) Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Aniu nie martw sie gruczalowlokniak jeszcze o niczym zlym nie swiadczy . Usuniecie zalezy od tego jakiej wielkosci jest guzek jak szybko sie rozrasta czy jest jakies zagrozenie ze moze przeksztalcic sie w stan zapalny albo gdy odczuwasz bol . Sama przechodzilam biobsje i tez mam gruczalowlokniaka . Wlasnie te badania wykaza czy potrzebna jest operacja . Zobaczysz czy bedzie wszystko dobrze 3maj sie cieplutko pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość :):):) Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 * Zobaczysz ze bedzie wszystko dobrze* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Witam czy mógłby mi ktoś poradzić co mam robić.po ciąży karmilam corcie do 9 miesięcy.już w 3miesiacu zauważyłam małego guzka .lekarz po biopsji stwierdził gruczalowlokniaka na 2cm prosił aby poczekać pól roku bo jestem młoda mam 21 lat i powinien się wchlonac ale niestety minęło 8 miesięcy Guz jest boli szczypie.byłam u lekarza dziś powiedział ze decyzja nalezy do mnie.co mam robić???pomoże ktoś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi