Gość Genowefa B Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Co może byc przyczyną miernie powiększonej wątroby.O jednorodnej podwyzszonej echogeniczności z cechami stłuszczenia z widocznym drobnym wzmocnieniem echa zwłóknienia zwapnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 To prawdopodobnie zwyrodnienie związane ze starzeniem się organizmu lub nieprawidłowową dietą co może spowodować niewielkie powiększenie wątroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ANGELIKA Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 mam wzw typu c na usg wyszło mi że wątoba jest miernie powiększona z cechami stłuszczenia i prawdopodobnie zmian pozapalnych przepływ krwi w żyle wrotnej dowątroby27cm/s z zachowaną fazowąścią oddechową do tego śledziona powiększona160x61mm ALt191 ASt177 czekam na odpowiedż i czym to grozi choruje już17 lat i od pół roku utrzymują mi się takie wysokie wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi