Gość Adam Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Tydzień po zabiegu usunięto mi szwy. Po trzech dniach zauważyłem w pępku i w prawym boku wystające nici , próbowałem je wyciągnąć lecz były wrośnięte w strupy. Myślałem że odpadną wraz ze strupami. Po jakimś czasie zostały wchłonięte do środka , jestem 3 tygodnie po zabiegu czasami w okolicy pępka odczuwam niewielki ból. Czy to minie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Najlepiej skontaktować się z poradnią chirurgiczną, gdzie usuwano szwy, aby chirurg sprawdził czy wszystko jest w porządku. Jeśli szwy, które wystawały były wchłanialne to wszystko w porządku. Niewielki ból w okolicy rany pępka może utrzymywać się przez miesiąc do dwóch po zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi