Gość Renata Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Od około tygodnia odczuwam silny ból ( szczególnie w wypadku dotyku) w okolicy lewego żebra, pod piersią, wczoraj wyczułam, że na kości (chociaż co do tego pewności nie mam, guzek mam wrażenie, że się lekko przesuwa) mam małego guza. Jestem zdziwiona i nie mam pojęcie od czego to jest, gdyż nie uderzyłam się na tyle, żeby mógł powstać uraz kości, proszę o poradę gdzie mam się z tym skierować i co to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Na początek można udać się do lekarza ogólnego, który po zbadaniu ewentualnie pokieruje już dalej. To może być krwiak, tłuszczak, włókniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi