Gość Ala Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 > witam serdecznie :),pisze bo mam mały problem ,na mojej ręce przed łokciem na zwenetrznej stronie pod skóra obok zyły znajduje sie gulka , jak napinam miesien to jest ona widoczna ,no jak zginam reke to za chwilke juz mi cierpnie , a jak cos podnosze nia lub trzymam w górze to zaczyna mnie juz bolec i opada w dół prosze o odpowiedz bo nie wiem co mam robić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Być może to jest ganglion (wg opisywanych przez Pana objawów i lokalizacji zmiany). Radzę w tej sparwie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi