Gość Łukasz 14 lat Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Witam. Mam 14 lat i od niedawna zauważyłem na prawym najądrze mały guzek wielkości 3mm gdy go dotykam to poprostu tak boli że nie mogę wytrzymać. Boię się że to rak albo coś podobnego. Co to może być? Prosze o dobrą opinie mam dopiero 14 lat i bardzo się tego boię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 To być może w stanie zapalnym najądrze lub jego przyczepek. Trudno określić co się dzieje bez badania. Radzę w tej sprawe bezpośrednio udać się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz 14 lat Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Dziękuje bardzo mam jeszcze 3 pytania 1. po czestej maturbacij boli mnie lewe jądro nie wiem czy to bezposrednio przyczyna bólu jest czesta masturbacjia. 2. nieraz zauważam i czuje w dotyku ze mam jakby grubsze i twardzsze nasieniowody od czego to moze byc. 3. mam 14 lat i moj penis ma 12 cm długości i 10,5 w obwodzie czy on jeszcze urosnie mam z tego powodu kompleksy male poniewaz widze ze moi koledzy mają wieksze i sie tego troche wstydze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość babikas Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Bedzie dobrze. 10,5 w obwodzie!!:d pochwa ma 7 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Skąd wiesz, że koledzy mają większe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi