Gość Daro Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Witam, mam 18 lat, w okolicach najądrza mam małą kulkę (0,4-0,5 cm) który jestjakby połączoną nitką. W drugim jądrze mam chyba tak samo , tylko, że ten guzek nie był połaczony nitką. Wydaje, mi się, że mam ten guzek od kilku lat. Nie boli mnie to. Bardzo się martwię. Czy może to być nowotwór? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 To może być tak skonstruowane najądrze lub zagięty nasieniowód. Trudno określić co to jest bez badania. W przypadku wątpliwości radzę skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 ja mniej więcej wiem co to dokładnie jest. od kilku lat mam taki sam problem byłem u lekarza z tym i prawdopodobnie nie jest to zadna choroba,ale przez tego guzka możesz byc bezpłonny...:(:( nie wiem jak sie to leczy i niewiadomo czy sie uda wg. to uleczyc . Pozdrawiaam..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi