Gość Anna Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Witam Mam pytanie-od około 1,5 roku czasu na środku żuchwy (lekarz pediatra stwierdził, że do węzeł chlonny) mam guzka - raz jest mniejszy a raz większy. Czy powinnam sie tym niepokoic, czy isc zbadac to do lekarza, jak tak do jakiego(pediatra mowil o hematologu, ale czas oczekiwania to około 5 m-cy)?Dodam ze od dawna leczylam sie na anemie - ok 7 lat (wczesniej bylam wegetarianka), az trafilam na gastroskopie i wykryto u mnie zapalenie zoladka - mialam juz 2 gastroskopie i nadal przyjmuje controloc-zapalenie z jednym +.Obecnie morfologia to podwyzszone dosc znacznie UIBC(447 ug/dl, TIBC-514), a cholesterol 231. Nie wiem czy to ma z tym cos wspolnego. Dodam ze mam 23 lata. Moje obawy to przede wszytskim chłoniak, proszę o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Może warto zastanowić się nad tym, aby usunąć guzek i poddać go dokładnemu badaniu histopatologicznemu - to najlepszy sposób, aby rozpoznać nowotwory układu limfatycznego. Proszę zastanowić się nad takim postępowaniem z lekarzem prowadzącym. Jeśli zapadnie taka decyzja należy udać się do chirurga na zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi