Gość Maciej Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zauważyłem na swoim penisie plamkę, jakby żyłka (czerwona) pękła i płyn z niej wylał się i powstała z niego właśnie taka plamka. Co mam z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Trudno odpowiedzieć na to pytanie bez badania bezpośredniego. Radzę najlepiej w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. On po zbadaniu zadecyduje o dalszym postępowaniu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Witam, mam krępujący problem. Na skórze penisa pojawiły mi się odbarwienia, plamki przypominają najwięcej skupisko jest ich na napletku- co to może być? Wstydzę się iść z tym do lekarza. Poza tymi objawami mam jeszcze swędzenie, choć występuje rzadko. Proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 To być może grzybica. Radzę w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtek Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Witam.wczoraj się masturbowałem i dzisiaj rano zorientowałem się że mam plamkę 0.5 cm w połowie penisa kolor fioletowy wydaje mi się że to jest krwiak bo plamka powstała obok żyły ale nie jestem pewien proszę o szybką odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi