Gość Piotr Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Mam problem. Boję sie isc do lekarza, wiec postanowilem napisac tutaj. Od długiego czasu, chyba nawet z pare lat tylko sie nie przejmowalem tym. Na penisie przy cewce tzn. troszke pod, mam czerwona plamke, Nie powieksza sie ani nic, ale ciagle jest i nie znika i niepokoi mnie to. Jak pojde sie kapac to plamka robi sie tak jakby jasniejsza. Nie wiem czym to moze byc związane. Nie przeszkadza mi ona w niczym, ale jakos nie wiem dlaczego nie znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Trudno określić czym może być taka plamka bez badania bezpośredniego. Być może to drobny naczyniak, który nie wymaga leczenia, jedynie obserwacji. Aby przekonać się dokładnie co to jest najlepiej w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi